Απάτη μαμούθ ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού - Σήκωσαν κρυπτονομίσματα εκατομμυρίων από πορτφόλιο

Απάτη μαμούθ ενώπιον του ΤΑΕ Λεμεσού - Σήκωσαν κρυπτονομίσματα εκατομμυρίων από πορτφόλιο

Υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης και κλοπής κρυπτονομισμάτων, αξίας εκατομμυρίων δολαρίων, διερευνά η Αστυνομία. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες στο Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος, του ΤΑΕ Λεμεσού, από 39χρονο, διευθυντή εταιρείας παροχής τεχνικών υπηρεσιών. 

Σύμφωνα με τον 39χρονο, στις 6 Αυγούστου 2021, δέχθηκε μήνυμα στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, το οποίο φαινόταν να προέρχεται από συνεργάτη του. 

Μέσω του μηνύματος αυτού, οι πραγματικοί αποστολείς του μηνύματος φέρονται να απόκτησαν πρόσβαση στα συστήματα και τα δεδομένα εταιρείας, η οποία είναι εγγεγραμμένη στο εξωτερικό και στην οποία η εταιρεία του παραπονούμενου παρέχει τεχνικές υπηρεσίες. 

Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, μετά την απόκτηση πρόσβασης στα δεδομένα της εν λόγω εταιρείας, στις 8 Αυγούστου, κλάπηκε από διάφορα ηλεκτρονικά πορτοφόλια αριθμός κρυπτονομισμάτων, η αξία των οποίων υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 35,000,000 δολάρια. 

Το Γραφείο Διερεύνησης Οικονομικού Εγκλήματος του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

LIVE - Βουλευτικές Εκλογές 2026: Στις κάλπες η Κύπρος – Η μάχη των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE