Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Εφυγε από κορωνοϊό δέκα μέρες μετά τον σύζυγό της

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Εφυγε από κορωνοϊό δέκα μέρες μετά τον σύζυγό της

Έφυγε από τη ζωή μια 72χρονη στην Κρήτη, δέκα μέρες μετά τον σύζυγο της που επίσης πέθανε από κορωνοϊό.

Πριν από περίπου δέκα μέρες έφυγε από τη ζωή ένας 75χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην ΜΕΘ στο ΠΑΝΓΗ. Τότε είχε γίνει γνωστό ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η γυναίκα του που είχε βρεθεί θετική στον ιό.

Η 72χρονη έδωσε τη δική της μάχη στην κλινική Covid του νοσοκομείου, ενώ χρειάστηκε και να διασωληνωθεί. Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, η ηλικιωμένη δεν είχε εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να νοσήσει βαριά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE