Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Εφυγε από κορωνοϊό δέκα μέρες μετά τον σύζυγό της

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Εφυγε από κορωνοϊό δέκα μέρες μετά τον σύζυγό της

Έφυγε από τη ζωή μια 72χρονη στην Κρήτη, δέκα μέρες μετά τον σύζυγο της που επίσης πέθανε από κορωνοϊό.

Πριν από περίπου δέκα μέρες έφυγε από τη ζωή ένας 75χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην ΜΕΘ στο ΠΑΝΓΗ. Τότε είχε γίνει γνωστό ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η γυναίκα του που είχε βρεθεί θετική στον ιό.

Η 72χρονη έδωσε τη δική της μάχη στην κλινική Covid του νοσοκομείου, ενώ χρειάστηκε και να διασωληνωθεί. Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, η ηλικιωμένη δεν είχε εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να νοσήσει βαριά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Όλα τα βλέμματα στην επίσκεψη Γκουτέρες - Τα ΗΕ βλέπουν ευκαιρία για πρόοδο στο Κυπριακό

Μετά τις χωριστές συναντήσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Μαρία Ανχελα Ολγκίν με τους δύο ηγέτες τη Δευτέρα, η προσοχή στρέφεται τώρα στην επίσκεψη του ΓΓ και στην ευκαιρία που προσφέρει για την υποστήριξη περαιτέρω προόδου στις συνομιλίες, αναφέρουν τα ΗΕ στην Κύπρο σε ανάρτηση στο Χ το απόγευμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE