Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Εφυγε από κορωνοϊό δέκα μέρες μετά τον σύζυγό της

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Εφυγε από κορωνοϊό δέκα μέρες μετά τον σύζυγό της

Έφυγε από τη ζωή μια 72χρονη στην Κρήτη, δέκα μέρες μετά τον σύζυγο της που επίσης πέθανε από κορωνοϊό.

Πριν από περίπου δέκα μέρες έφυγε από τη ζωή ένας 75χρονος που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στην ΜΕΘ στο ΠΑΝΓΗ. Τότε είχε γίνει γνωστό ότι στο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η γυναίκα του που είχε βρεθεί θετική στον ιό.

Η 72χρονη έδωσε τη δική της μάχη στην κλινική Covid του νοσοκομείου, ενώ χρειάστηκε και να διασωληνωθεί. Ωστόσο το πρωί της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, η ηλικιωμένη δεν είχε εμβολιαστεί με αποτέλεσμα να νοσήσει βαριά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

«Φωτιά» στους διορισμούς των ημικρατικών – Η ανάκληση διορισμού, το ασυμβίβαστο και οι εξηγήσεις

Στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης βρίσκονται οι νέοι διορισμοί στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, μετά και την υπόθεση που προέκυψε στη Cyta και οδήγησε την Κυβέρνηση στην απόφαση να ανακαλέσει τον διορισμό του νέου Αντιπροέδρου της ΑΤΗΚ, Λοΐζου Οικονομίδη.