ΠτΔ: «Σήμερα χάσαμε τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα...Η απώλεια είναι τεράστια»

ΠτΔ: «Σήμερα χάσαμε τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα...Η απώλεια είναι τεράστια»

Έφυγε σήμερα Παρασκευή (02/09) από τη ζωή ο Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών.

Ο Μίκης Θεοδωράκης αποτελεί μία από τις σημαντικότερες και πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της νεότερης Ελλάδας με παγκόσμιο κύρος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρεται στο έργο του Μίκη Θεοδωράκη τονίζοντας πως η απώλεια του είναι τεράστια του για τον ελληνικό πολιτισμό.

Όπως έγραψε ο Πρόεδρος, «σήμερα χάσαμε τον οικουμενικό Μίκη Θεοδωράκη. Τον Μίκη της αντίστασης, τον συνθέτη που εμπνέει τα όνειρα και τους υψηλούς στόχους. Η απώλεια είναι τεράστια για τον ελληνικό πολιτισμό. Το έργο του σπουδαίο και αχανές θα παραμένει πάντοτε θεμέλιο πορείας των λαών προς τα εμπρός».

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE