Οδύνη στον ΘΟΚ για το χαμό του Μίκη Θεοδωράκη

Οδύνη στον ΘΟΚ για το χαμό του Μίκη Θεοδωράκη

Σύσσωμος ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό εκφράζουν οδύνη για το χαμό του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.


Στη σχετική ανακοίνωση ο ΘΟΚ αναφέρει ότι ο Θεοδωράκης υπήρξε από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς με παγκόσμια αναγνώριση για το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι με τον ΘΟΚ συνεργάστηκε στις παραγωγές «Αντιγόνη» (2005) και «Ένας όμηρος» (2008).

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE