Οδύνη στον ΘΟΚ για το χαμό του Μίκη Θεοδωράκη

Οδύνη στον ΘΟΚ για το χαμό του Μίκη Θεοδωράκη

Σύσσωμος ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό εκφράζουν οδύνη για το χαμό του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.


Στη σχετική ανακοίνωση ο ΘΟΚ αναφέρει ότι ο Θεοδωράκης υπήρξε από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς με παγκόσμια αναγνώριση για το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι με τον ΘΟΚ συνεργάστηκε στις παραγωγές «Αντιγόνη» (2005) και «Ένας όμηρος» (2008).

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Έφθασε στο Καζακστάν για επίσημη επίσκεψη - Τον υποδέχθηκε ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός - Δείτε φωτογραφίες

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε σήμερα Τρίτη 2/6 αργά το απόγευμα στην Αστάνα, του Καζακστάν, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη του, την πρώτη που Κύπριου Προέδρου στο Καζακστάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE