Οδύνη στον ΘΟΚ για το χαμό του Μίκη Θεοδωράκη

Οδύνη στον ΘΟΚ για το χαμό του Μίκη Θεοδωράκη

Σύσσωμος ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό εκφράζουν οδύνη για το χαμό του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.


Στη σχετική ανακοίνωση ο ΘΟΚ αναφέρει ότι ο Θεοδωράκης υπήρξε από τους σημαντικότερους σύγχρονους Έλληνες συνθέτες και στιχουργούς με παγκόσμια αναγνώριση για το τεράστιο καλλιτεχνικό του έργο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται ότι με τον ΘΟΚ συνεργάστηκε στις παραγωγές «Αντιγόνη» (2005) και «Ένας όμηρος» (2008).

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE