LIFESTYLE

Χωρισμός βόμβα στην Ελληνική Showbiz: Σχεδίαζαν τον γάμο τους αλλά δεν είναι πια μαζί!

Χωρισμός βόμβα στην Ελληνική Showbiz: Σχεδίαζαν τον γάμο τους αλλά δεν είναι πια μαζί!

Ενώ οι τελευταίες πληροφορίες έκαναν λόγο για επισημοποίηση του έρωτά τους, περνώντας στο στάδιο τηςσυγκατοίκησης στο διαμέρισμα του δικηγόρου στο Κολωνάκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς

Τίτλοι τέλους φέρεται να έχουν πέσει στη σχέση του ωραίου δικηγόρου που γνωρίσαμε και μέσα από το «Deal» Γιάννη Μαρακάκη και της  κόρης γνωστού πολιτικού Σοφίας Μαντούβαλου.

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Σοφία Μαντούβαλου ήταν επί τέσσερα χρόνια ζευγάρι ενώ δεν συνήθιζαν να απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας και να δίνουν τροφή όσον αφορά στη σχέση τους.

Ο γνωστός δικηγόρος και η σύντροφος του, επέλεξαν από την πρώτη στιγμή του ερωτά τους να προστατέψουν την σχέση τους και να την κρατήσουν όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάπου εδώ όμως φαίνεται πως όλα αυτά έχουν τελειώσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret, οι δυο τους έριξαν τίτλους τέλους μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, ενώ πρόσωπο από το στενό φιλικό περιβάλλον τους ανέφερε: «Ούτε υπήρξε κάποιος σοβαρός καβγάς, ούτε μπήκε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους».

Πάντως, κανείς από τους δυο δεν έχει μιλήσει προς το παρόν για τον χωρισμό τους, καθώς δεν τους αρέσει να μιλούν για την προσωπική τους ζωή.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

ΠτΔ για λιμάνι Λάρνακας: «Το Κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από τον οποιοδήποτε»

Επίσκεψη στο το φυλάκιο «Κομμόροτσος» στους Αγίους Τριμιθιάς, με σκοπό να δώσει τις ευχές του στους στρατιώτες ενόψει των εορτών του Πάσχα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top