«Θέλει κότσια να είσαι ντόμπρος, τίμιος και αληθινός… Κατάλαβες Πρόεδρε;» - Ρίχνει τα βέλη του ο Τίμης Ευθυμίου

«Θέλει κότσια να είσαι ντόμπρος, τίμιος και αληθινός… Κατάλαβες Πρόεδρε;» - Ρίχνει τα βέλη του ο Τίμης Ευθυμίου

Τα βέλη του ρίχνει φεύγοντας ο Τίμης Ευθυμίου σε Kυβέρνηση και Πρόεδρο.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκφράζει την αγανάκτηση του για την απόφαση αντικατάστασής του.

Όπως αναφέρει, πληροφορήθηκε  από τα ΜΜΕ την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για διορισμό του Αντρέα Κυπριανού στη θέση του Επιτρόπου Αγροτικών Πληρωμών. «Ως εκ τούτου η θητεία μου λήγει την 14η Σεπτεμβρίου», τονίζει.

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά και καθαρότητα για ότι κατάφερα με τους αγαπημένους μου συνεργάτες που ευχαριστώ θερμά σε ότι αφορά τις πληρωμές των αγροτών μας. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Κίνημα Οικολόγων όπως επίσης και τις αγροτικές οργανώσεις για την άψογη συνεργασία», επισημαίνει.

Καταλήγοντας με έντονο ύφος τονίζει ότι «Θέλει κότσια να είσαι ντόμπρος, τίμιος και αληθινός… Κατάλαβες Πρόεδρε;»

Δείτε την ανάρτηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE