Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας - Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας - Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στο νότιο μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το πρωί, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Το απόγευμα, στα δυτικά παράλια, θα πνέουν δυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα παράλια και γύρω στους 29 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, στα ορεινά. Τη νύκτα της Δευτέρας αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, στα παράλια.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, εκτός από τα δυτικά παράλια και τα ψηλότερα ορεινά, όπου μέχρι τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση, για να κυμανθεί γενικά κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ σχεδιάζει μεγάλη χερσαία επίθεση στον Λίβανο - Γιατί ο Τραμπ καυχιέται για την επίθεση στη νήσο Χαργκ

LIVE: Το Ισραήλ σχεδιάζει μεγάλη χερσαία επίθεση στον Λίβανο - Γιατί ο Τραμπ καυχιέται για την επίθεση στη νήσο Χαργκ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση εισέρχεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες σήκωσαν στον αέρα stealth βομβαρδιστικά Β-2, βομβαρδίζοντας το νησί Χαργκ, με την Τεχεράνη να απειλεί με αντίποινα, την στιγμή που το Ισραήλ σχεδιάζει μεγάλη χερσαία επίθεση στον Λίβανο. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE