ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Αναμένονται τα αποτελέσματα αιματολογικών από ασθενείς του καρδιολόγου στην Λάρνακα – 76 ασθενείς δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους

Αναμένονται τα αποτελέσματα αιματολογικών από ασθενείς του καρδιολόγου στην Λάρνακα – 76 ασθενείς δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους

Σε πλήρη διερεύνηση βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού που εξέδιδε 53χρονος καρδιολόγος στην Λάρνακα.


Σύμφωνα με δηλώσεις του Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστου Ανδρέου στο ThemaOnline διερευνώνται συνολικά έξι υποθέσεις για γιατρούς που εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά, δύο στην Πάφο, τρεις στην Λεμεσό και μία στην Λάρνακα.

Δύο περιπτώσεις ανδρών ηλικιών 41 και 43 ετών που λίγο πριν διασωληνωθούν αποκάλυψαν την αλήθεια για το πιστοποιητικό εμβολιασμού τους, έφεραν στο φως τις απάτες γιατρών που μοίραζαν πιστοποιητικά χωρίς να έχουν εμβολιάσει τους πολίτες, δυστυχώς και οι δύο αυτοί συνάνθρωποι μας λίγες μέρες αργότερα απεβίωσαν από την ασθένεια.

Στις δύο αυτές περιπτώσεις οι ασθενείς έδειξαν τον 53χρονο καρδιολόγο, ως το πρόσωπο που τους είχε προμηθεύσει το πλαστό πιστοποιητικό, με τις Αρχές να προχωράνε στην σύλληψη του ενώ στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες, αλλά και να υπάρχουν επαρκείς μαρτυρίες για να τεκμηριωθεί η υπόθεση και να διαφανεί κατά πόσο προκύπτουν ποινικά αδικήματα εναντίον του.

Οι Αρχές έχουν προχωρήσει σε αιματολογικές εξετάσεις σε 26 ασθενείς του εν λόγω καρδιολόγου, μετά από δική τους συναίνεση, καθώς άλλοι 76 περίπου ασθενείς δεν έδωσαν την συγκατάθεση τους για να υποβληθούν σε εξέταση.

Στο παρόν στάδιο αναμένονται τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων, έτσι ώστε να διαφανεί εάν υπάρχουν αντισώματα από το εμβόλιο, όπως έχει δηλωθεί στο σύστημα του Υπουργείου Υγείας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top