Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σε μπάλες σανού στο Κολόσσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο κατέγραψε όχημα να πλησιάζει την περιοχή στις 1:10 τα ξημερώματα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να ξεσπά η φωτιά.

Υπενθυμίζουμε ότι από την φωτιά επηρεάστηκαν 700 μπάλες σανού συνολικής αξίας 42,οοο ευρώ. Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς.
Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει υπόθεση εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE