Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σε μπάλες σανού στο Κολόσσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο κατέγραψε όχημα να πλησιάζει την περιοχή στις 1:10 τα ξημερώματα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να ξεσπά η φωτιά.

Υπενθυμίζουμε ότι από την φωτιά επηρεάστηκαν 700 μπάλες σανού συνολικής αξίας 42,οοο ευρώ. Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς.
Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει υπόθεση εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.