Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σε μπάλες σανού στο Κολόσσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο κατέγραψε όχημα να πλησιάζει την περιοχή στις 1:10 τα ξημερώματα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να ξεσπά η φωτιά.

Υπενθυμίζουμε ότι από την φωτιά επηρεάστηκαν 700 μπάλες σανού συνολικής αξίας 42,οοο ευρώ. Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς.
Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει υπόθεση εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE