Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σε μπάλες σανού στο Κολόσσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο κατέγραψε όχημα να πλησιάζει την περιοχή στις 1:10 τα ξημερώματα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να ξεσπά η φωτιά.

Υπενθυμίζουμε ότι από την φωτιά επηρεάστηκαν 700 μπάλες σανού συνολικής αξίας 42,οοο ευρώ. Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς.
Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει υπόθεση εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE