Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κάμερες κατέδειξαν εμπρηστές για την φωτιά σε 700 μπάλες σανού στην Λεμεσό – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε σε μπάλες σανού στο Κολόσσι, τα ξημερώματα της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους υλικό από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης το οποίο κατέγραψε όχημα να πλησιάζει την περιοχή στις 1:10 τα ξημερώματα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα να ξεσπά η φωτιά.

Υπενθυμίζουμε ότι από την φωτιά επηρεάστηκαν 700 μπάλες σανού συνολικής αξίας 42,οοο ευρώ. Στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσβεση της φωτιάς.
Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει υπόθεση εμπρησμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

ΠτΔ: «Ευελπιστώ σε ανταπόκριση ώστε να ξεκινήσουν άμεσα οι συνομιλίες - Είμαστε πανέτοιμοι»

Την ελπίδα να υπάρξουν συγκεκριμένα θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, εξέφρασε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στην επικείμενη πρώτη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, προσθέτοντας πως αν και η πρώτη συνάντηση δεν θα είναι κοινωνικού χαρακτήρα.