Άννα Βίσση: Δοκίμασε την τύχη της στο…καζαντί! (Βίντεο)

Άννα Βίσση: Δοκίμασε την τύχη της στο…καζαντί! (Βίντεο)

Η βραδινή βόλτα στις Φοινικούδες – Ήταν τυχερή η Κύπρια τραγουδίστρια;


Στην Κύπρο βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Άννα Βίσση για μια σειρά εμφανίσεων, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής της περιοδείας.

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια μετά την επίσκεψη της στα Λεύκαρα, επισκέφθηκε και την πόλη της, τη Λάρνακα όπου έκανε βόλτα στο παραλιακό μέτωπο των Φοινικούδων.

 

Διάβασε τη συνέχεια στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE