Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Απαιτητικό και… στενό πρόγραμμα για Ανόρθωση και Ομόνοια με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Χένινγκ Μπεργκ και Τιμούρ Κετσπάγια θα έχουν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους για έξι σημαντικά παιχνίδια μέσα σε 22 μέρες, πριν έρθει η νέα διακοπή λόγω Εθνικών μέσα στον Οκτώβρη. Τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και δύο αγώνες ομίλων Κόνφερενς από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου!

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE