Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Απαιτητικό και… στενό πρόγραμμα για Ανόρθωση και Ομόνοια με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Χένινγκ Μπεργκ και Τιμούρ Κετσπάγια θα έχουν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους για έξι σημαντικά παιχνίδια μέσα σε 22 μέρες, πριν έρθει η νέα διακοπή λόγω Εθνικών μέσα στον Οκτώβρη. Τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και δύο αγώνες ομίλων Κόνφερενς από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου!

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE