Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Απαιτητικό και… στενό πρόγραμμα για Ανόρθωση και Ομόνοια με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Χένινγκ Μπεργκ και Τιμούρ Κετσπάγια θα έχουν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους για έξι σημαντικά παιχνίδια μέσα σε 22 μέρες, πριν έρθει η νέα διακοπή λόγω Εθνικών μέσα στον Οκτώβρη. Τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και δύο αγώνες ομίλων Κόνφερενς από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου!

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE