Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Πρόγραμμα ΦΩΤΙΑ για Ανόρθωση και Ομόνοια: Διπλό ταμπλό, 22 μέρες, 6 σημαντικά ματς!

Απαιτητικό και… στενό πρόγραμμα για Ανόρθωση και Ομόνοια με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Χένινγκ Μπεργκ και Τιμούρ Κετσπάγια θα έχουν να ετοιμάσουν τις ομάδες τους για έξι σημαντικά παιχνίδια μέσα σε 22 μέρες, πριν έρθει η νέα διακοπή λόγω Εθνικών μέσα στον Οκτώβρη. Τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος και δύο αγώνες ομίλων Κόνφερενς από τις 12 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 3 Οκτωβρίου!

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE