Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα από τον θάνατο του Mad Clip, έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα από τον θάνατο του Mad Clip, έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Λίγη ώρα πριν το τραγικό δυστύχημα τραγουδούσαν μαζί σε γάμο

Συντετριμμένη είναι η Ελένη Φουρέιρα με την είδηση του θανάτου του Mad Clip, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με τον γνωστό τράπερ στον ίδιο γάμο λίγες ώρες πρίν, όπου μάλιστα τραγούδησαν την τελευταία τους επιτυχία, προς τιμήν του ζευγαριού, που είναι φίλοι και συνεργάτες τους.

 

Διάβασε τη συνέχεια στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE