Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα από τον θάνατο του Mad Clip, έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Συντετριμμένη η Ελένη Φουρέιρα από τον θάνατο του Mad Clip, έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Λίγη ώρα πριν το τραγικό δυστύχημα τραγουδούσαν μαζί σε γάμο

Συντετριμμένη είναι η Ελένη Φουρέιρα με την είδηση του θανάτου του Mad Clip, που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, τα ξημερώματα της Πέμπτης, 2 Σεπτεμβρίου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρισκόταν μαζί με τον γνωστό τράπερ στον ίδιο γάμο λίγες ώρες πρίν, όπου μάλιστα τραγούδησαν την τελευταία τους επιτυχία, προς τιμήν του ζευγαριού, που είναι φίλοι και συνεργάτες τους.

 

Διάβασε τη συνέχεια στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE