Αλέξης Παππάς: Απαντά πρώτη φορά γιατί χώρισε με την Αλέσια Ντέμετζ (Φώτο)

Αλέξης Παππάς: Απαντά πρώτη φορά γιατί χώρισε με την Αλέσια Ντέμετζ (Φώτο)

«Υπήρχαν σοβαροί, ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση»

Στο περιοδικό OK! και τη δημοσιογράφο Κάλλια Καστάνη παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξης Παππάς που θα είναι ο νέος Bachelor, στο ριάλιτι σχέσεων του Alpha.

Μεταξύ άλλων ο γοητευτικός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor εξήγησε πώς ενώ ήταν σε σχέση με την Αλέσια Ντέμετζ βρέθηκε στο ριάλιτι σχέσεων.

Διάβασε τη συνέχεια στο LifenewsCy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE