Η βιομηχανία του θεάματος διαγράφει από παντού τον Πέτρο Φιλιππίδη! Τι συνέβη;

Η βιομηχανία του θεάματος διαγράφει από παντού τον Πέτρο Φιλιππίδη! Τι συνέβη;

Πρωτοφανής απόφαση για τα ελληνικά δεδομένα


Στις φυλακές της Τρίπολης βρίσκεται τις τελευταίες βδομάδες ο Πέτρος Φιλιππίδης, καθώς κρίθηκε προφυλακισμένος με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν αποφασίσει να «μαυρίσουν» τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη και δεν θα τον βλέπουμε πλέον σε επαναλήψεις.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNews.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE