Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα - Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα - Ζητά τη βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, η οποία παρασύρθηκε χθες βράδυ από αυτοκίνητο στον κύριο δρόμο Πέγειας – Κάθηκα.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.55μ.μ., χθες, αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονος με συνοδηγό 27χρονη, στον πιο πάνω δρόμο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε την πεζή, η οποία τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο. 

Η πεζή μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας της, μεταφέρθηκε για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Εναντίον του 30χρονου οδηγού εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.