Σφίγγει τον κλοιό ο Αρχιεπίσκοπος - Θέτει θέμα τιμωρίας για τους ιεράρχες που παροτρύνουν πιστούς να μην εμβολιαστούν

Σφίγγει τον κλοιό ο Αρχιεπίσκοπος - Θέτει θέμα τιμωρίας για τους ιεράρχες που παροτρύνουν πιστούς να μην εμβολιαστούν

Θέμα τιμωρίας όσων ιεραρχών παροτρύνουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν θα θέσει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, την επόμενη Πέμπτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι θα ζητήσει, από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, να επιβάλουν όπως εκφραστούν δημόσιες τοποθετήσεις από ιεράρχες και κληρικούς υπέρ του εμβολιαστικού προγράμματος.

Στη συνεδρία της Πέμπτης, έχει προσκληθεί και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, για να ενημερώσει τους συνοδικούς για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Κυπριακό: Οι Κυριότεροι Σταθμοί για το 2025 - Οι δυναμικές και οι προοπτικές

Το 2025 αποτέλεσε κομβική χρονιά για το Κυπριακό, καθώς διαμορφώθηκαν νέα δεδομένα που, έστω και συγκρατημένα, αναζωογονούν τον διάλογο και επανέφεραν τη συζήτηση για επανέναρξη των συνομιλιών. Αν και η συνολική λύση παραμένει μακριά, η χρονιά προσέφερε ευκαιρίες αλλά και σοβαρές προκλήσεις, μέσα από πολιτικές, διπλωματικές και θεσμικές εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE