Σφίγγει τον κλοιό ο Αρχιεπίσκοπος - Θέτει θέμα τιμωρίας για τους ιεράρχες που παροτρύνουν πιστούς να μην εμβολιαστούν

Σφίγγει τον κλοιό ο Αρχιεπίσκοπος - Θέτει θέμα τιμωρίας για τους ιεράρχες που παροτρύνουν πιστούς να μην εμβολιαστούν

Θέμα τιμωρίας όσων ιεραρχών παροτρύνουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν θα θέσει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, την επόμενη Πέμπτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι θα ζητήσει, από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, να επιβάλουν όπως εκφραστούν δημόσιες τοποθετήσεις από ιεράρχες και κληρικούς υπέρ του εμβολιαστικού προγράμματος.

Στη συνεδρία της Πέμπτης, έχει προσκληθεί και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, για να ενημερώσει τους συνοδικούς για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE