Σφίγγει τον κλοιό ο Αρχιεπίσκοπος - Θέτει θέμα τιμωρίας για τους ιεράρχες που παροτρύνουν πιστούς να μην εμβολιαστούν

Σφίγγει τον κλοιό ο Αρχιεπίσκοπος - Θέτει θέμα τιμωρίας για τους ιεράρχες που παροτρύνουν πιστούς να μην εμβολιαστούν

Θέμα τιμωρίας όσων ιεραρχών παροτρύνουν τους πιστούς να μην εμβολιαστούν θα θέσει ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος ενώπιον της Ιεράς Συνόδου, την επόμενη Πέμπτη.

Ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε ότι θα ζητήσει, από τα μέλη της Ιεράς Συνόδου, να επιβάλουν όπως εκφραστούν δημόσιες τοποθετήσεις από ιεράρχες και κληρικούς υπέρ του εμβολιαστικού προγράμματος.

Στη συνεδρία της Πέμπτης, έχει προσκληθεί και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, για να ενημερώσει τους συνοδικούς για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE