Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ερωτευμένος ξανά;

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ερωτευμένος ξανά;

Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής φαίνεται πως έχει προχωρήσει την ζωή του μιας και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του lifenewscy εθεάθη προ ημερών σε νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού, με νεαρή συνοδό. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE