Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.
.jpg)
Η εκστρατεία διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 20.00 με 02.00 της Παρασκευής και του Σαββάτου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή των τροχαίων δυστυχημάτων και αδικημάτων και είχε επίκεντρο το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.
Ο μεγαλύτερος αριθμός καταγγελιών, 86 στο σύνολο, αφορά την οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ενώ 15 άτομα καταγγέλθηκαν για μη χρήση ζώνης, 14 επειδή οδηγούσαν χωρίς ασφάλεια και 10 χωρίς άδεια οδηγού, ενώ πέντε μοτοσικλετιστές καταγγέλθηκαν γιατί δεν έφεραν κράνος.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 127 διάφορες άλλες καταγγελίες, ενώ κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκε στο τμήμα πέντε αυτοκίνητα και επτά μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




