Σωρεία καταγγελιών για τους… Λεμεσιανούς – Μαζεμένες οι τροχαίες παραβάσεις μέσα σε δύο μέρες

Σωρεία καταγγελιών για τους… Λεμεσιανούς – Μαζεμένες οι τροχαίες παραβάσεις μέσα σε δύο μέρες

Συνολικά 257 καταγγελίες προέκυψαν το περασμένο διήμερο, σε στοχευμένη εκστρατεία της Τροχαίας Λεμεσού.

 
Η εκστρατεία διενεργήθηκε μεταξύ των ωρών 20.00 με 02.00 της Παρασκευής και του Σαββάτου, με στόχο την πρόληψη και καταστολή των τροχαίων δυστυχημάτων και αδικημάτων  και είχε επίκεντρο το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.
 
Ο μεγαλύτερος αριθμός καταγγελιών, 86 στο σύνολο, αφορά την οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, ενώ 15 άτομα καταγγέλθηκαν για μη χρήση ζώνης, 14 επειδή οδηγούσαν χωρίς ασφάλεια και 10 χωρίς άδεια οδηγού, ενώ πέντε μοτοσικλετιστές καταγγέλθηκαν γιατί δεν έφεραν κράνος.
 
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προέκυψαν 127 διάφορες άλλες καταγγελίες, ενώ κατασχέθηκαν και μεταφέρθηκε στο τμήμα πέντε αυτοκίνητα και επτά μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE