ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έλεγχοι της Αστυνομίας οδήγησαν σε κατάσχεση οχημάτων - Κατακρατήθηκαν και μοτοσικλέτες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έλεγχοι της Αστυνομίας οδήγησαν σε κατάσχεση οχημάτων  - Κατακρατήθηκαν και  μοτοσικλέτες  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πέραν των 1,300 παραβάσεων τροχαίας διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας ανά το παγκύπριο, το τριήμερο που διανύουμε, με στόχο τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων τροχαίων συγκρούσεων. Στο πλαίσιο των τροχονομικών ελέγχων κατακρατήθηκαν και πέντε αυτοκίνητα και 14 μοτοσικλέτες για σκοπούς εξετάσεων.

Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή, μέχρι και το πρωί της Κυριακής, καταγγέλθηκαν συνολικά 658 οδηγοί για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 68 πρόσωπα για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 25 για μη χρήση προστατευτικού κράνους, και άλλοι 46 οδηγοί για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, ενώ 22 οδηγοί καταγγέλθηκαν για παραβίαση φωτεινού σηματοδότη.

Για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης καταγγέλθηκαν συνολικά 25 οδηγοί, ενώ τέσσερις οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Εξάλλου, 26 οδηγοί καταγγέλθηκαν για οδήγηση χωρίς άδεια, 29 οδηγοί για οδήγηση χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, 70 για οδήγηση οχήματος χωρίς άδεια κυκλοφορίας, και 11 για οδήγηση οχήματος που είχε δηλωθεί στο ΤΟΜ ως ακινητοποιημένο. Καταγγέλθηκαν επίσης 22 οδηγοί για οδήγηση οχήματος χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, ενώ έγιναν και 55 καταγγελίες οδηγών αναφορικά με τη λειτουργία των φώτων πορείας και φρένων των οχημάτων τους.

Τέλος, 144 οδηγοί καταγγέλθηκαν για παράνομη στάθμευση και άλλοι 12 για παρακώλυση της κυκλοφορίας, με τις υπόλοιπες καταγγελίες να αφορούν διάφορες άλλες παραβάσεις τροχαίας. Συνολικά έγιναν 1,380 καταγγελίες για παραβάσεις τροχαίας.

Οι συντονισμένοι και στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια εμπέδωσης της οδικής συνείδησης αλλά και του αισθήματος ευθύνης απέναντι στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Δείτε φωτογραφίες:

Image preview

Image preview

Image previewImage previewImage preview

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top