Τραγικός θάνατος 69χρονης στην Ελλάδα - Πέθανε από τσίμπημα εντόμου

Τραγικός θάνατος 69χρονης στην Ελλάδα -  Πέθανε από τσίμπημα εντόμου

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 69χρονη στο Βελεντό της Κοζάνης μετά από αλλεργικό σοκ που προκλήθηκε από τσίμπημα εντόμου.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρισκόταν στο σπίτι της όταν ένα έντομο, μέλισσα ή σφίγγα, την τσίμπησε. Η 69χρονη ήταν αλλεργική και άμεσα έκανε την απαραίτητη ένεση που.

Παρά το γεγονός ότι την έκανε την ένεση, δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει επιτυχώς το αλλεργικό σοκ που έπαθε μετά το τσίμπημα με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Σύμφωνα με το kozanimedia, στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, και παρά τις προσπάθειες του πληρώματος δεν μπόρεσε να σώσει την άτυχη γυναίκα.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE