Ατύχημα στο Κάβο Γκρεκο: Τραυματίστηκε 29χρονη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ατύχημα στο Κάβο Γκρεκο: Τραυματίστηκε 29χρονη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στις 05 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 16:10, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία που αφορούσε άτομο σε κίνδυνο, στην τοποθεσία Θαλασσινές Σπηλιές (Παλάθκια), στο Κάβο Γκρέκο.

Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Σταθμού Αμμοχώστου, την ΕΜΑΚ, ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας του Σταθμού Παραλιμνίου, καθώς και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Στο νεαρό άτομο (Αμερικανίδα 29 χρονών), το οποίο είχε τραυματιστεί λόγω της πτώσης του, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, σταθεροποιήθηκε σε φορείο και ανελκύστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ακολούθως παραδόθηκε σε ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, το οποίο αφού παρείχε προνοσοκομειακή φροντίδα, την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

 

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, το ΚΣΕΔ υπενθυμίζει στο κοινό ότι, σύμφωνα με απόφαση των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών, η προσέγγιση και οι βουτιές στο σημείο των "θαλασσινών σπηλιών" στο Κάβο Γκρέκο απαγορεύονται αυστηρά, καθότι σύμφωνα με επιθεώρηση του Τμήματος Γεωλογικής Επισκόπησης, το έδαφος έχει κριθεί ως επικίνδυνο λόγω αυξημένης διάβρωσης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE