Έπεσαν «καμπάνες» χιλιάδων: Πήγαν για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές

Έπεσαν «καμπάνες» χιλιάδων: Πήγαν για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές

Ειδοποιήσεις πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ εκδόθηκαν σήμερα σε δύο άντρες ηλικίας 45 και 39 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να κυνηγούν παράνομα σε περιοχή της Πάφου.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τους 45χρονο και 39χρονο σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή στο χωριό Άγιος Ιωάννης, λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Κυριακής, μετά από σχετική πληροφορία. Οι δύο κυνηγοί μετέφεραν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα τους και αριθμό φυσιγγίων.

Αφού οι 45χρονος και 39χρονος κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων, μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο κυνηγετικά όπλα τους, μία ζώνη με 36 πλήρη φυσίγγια από τον πρώτο και ένα γιλέκο παραλλαγής και 51 πλήρη φυσίγγια από τον δεύτερο.

Στον καθένα τους ξεχωριστά, εκδόθηκαν εξώδικες ειδοποιήσεις πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE