Έπεσαν «καμπάνες» χιλιάδων: Πήγαν για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές

Έπεσαν «καμπάνες» χιλιάδων: Πήγαν για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές

Ειδοποιήσεις πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ εκδόθηκαν σήμερα σε δύο άντρες ηλικίας 45 και 39 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να κυνηγούν παράνομα σε περιοχή της Πάφου.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τους 45χρονο και 39χρονο σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή στο χωριό Άγιος Ιωάννης, λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Κυριακής, μετά από σχετική πληροφορία. Οι δύο κυνηγοί μετέφεραν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα τους και αριθμό φυσιγγίων.

Αφού οι 45χρονος και 39χρονος κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων, μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο κυνηγετικά όπλα τους, μία ζώνη με 36 πλήρη φυσίγγια από τον πρώτο και ένα γιλέκο παραλλαγής και 51 πλήρη φυσίγγια από τον δεύτερο.

Στον καθένα τους ξεχωριστά, εκδόθηκαν εξώδικες ειδοποιήσεις πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE