Έπεσαν «καμπάνες» χιλιάδων: Πήγαν για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές

Έπεσαν «καμπάνες» χιλιάδων: Πήγαν για κυνήγι σε απαγορευμένες περιοχές

Ειδοποιήσεις πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ εκδόθηκαν σήμερα σε δύο άντρες ηλικίας 45 και 39 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν από μέλη της Υπηρεσίας Θήρας, να κυνηγούν παράνομα σε περιοχή της Πάφου.

Τα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τους 45χρονο και 39χρονο σε απαγορευμένη για το κυνήγι περιοχή στο χωριό Άγιος Ιωάννης, λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Κυριακής, μετά από σχετική πληροφορία. Οι δύο κυνηγοί μετέφεραν συναρμολογημένα τα κυνηγετικά πυροβόλα όπλα τους και αριθμό φυσιγγίων.

Αφού οι 45χρονος και 39χρονος κλήθηκαν και παρουσιάστηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Κελοκεδάρων, μέλη της Αστυνομίας παρέλαβαν ως τεκμήρια τα δύο κυνηγετικά όπλα τους, μία ζώνη με 36 πλήρη φυσίγγια από τον πρώτο και ένα γιλέκο παραλλαγής και 51 πλήρη φυσίγγια από τον δεύτερο.

Στον καθένα τους ξεχωριστά, εκδόθηκαν εξώδικες ειδοποιήσεις πληρωμής χρηματικού ποσού ύψους 2,000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE