Προσπάθησαν να ταξιδέψουν από τα αεροδρόμια με κλεμμένες ταυτότητες

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν από τα αεροδρόμια με κλεμμένες ταυτότητες

Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (δύο Λάρνακα και μια Πάφο), μετέβησαν χθες στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, τρία πρόσωπα, με σκοπό να ταξιδέψουν σε άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Κατά τους διαβατηριακούς ελέγχους, διαπιστώθηκε, ότι οι ταυτότητες που παρουσίασαν τα εν λόγω πρόσωπα δεν τους άνηκαν, ενώ μια ταυτότητα εντοπίστηκε να είναι δηλωμένη ως κλοπιμαία από το 2017.


Και τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίων.


Τα ΤΑΕ Λάρνακας και Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE