Προσπάθησαν να ταξιδέψουν από τα αεροδρόμια με κλεμμένες ταυτότητες

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν από τα αεροδρόμια με κλεμμένες ταυτότητες

Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις (δύο Λάρνακα και μια Πάφο), μετέβησαν χθες στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, τρία πρόσωπα, με σκοπό να ταξιδέψουν σε άλλους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Κατά τους διαβατηριακούς ελέγχους, διαπιστώθηκε, ότι οι ταυτότητες που παρουσίασαν τα εν λόγω πρόσωπα δεν τους άνηκαν, ενώ μια ταυτότητα εντοπίστηκε να είναι δηλωμένη ως κλοπιμαία από το 2017.


Και τα τρία πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον Δικαστηρίων.


Τα ΤΑΕ Λάρνακας και Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.