Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Εντοπίστηκε πτώμα σε θαλάσσια περιοχή της Λεμεσού – Τέθηκαν σε «συναγερμό» οι Αρχές

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας 06 Σεπτεμβρίου, από πληροφορία για άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Lady’s Mile.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας από λουόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων με σκοπό να διενεργήσουν τις απαραίτητες έρευνες.

Από τις πρώτες ενδείξεις φαίνεται να πρόκειται για ηλικιωμένο πρόσωπο.

Περισσότερα σε λίγο... 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE