Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Λεμεσό – Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε στη Λεμεσό – Όλες οι νεότερες πληροφορίες

Σε 65χρονο φαίνεται να ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας 05 Σεπτεμβρίου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, το πτώμα εντοπίστηκε αναίσθητο 50 μέτρα από την ακτή της θαλάσσιας περιοχής του  lady's mile.

Μέλη της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων διενεργούν έρευνες στο σημείο ώστε να εξακριβωθεί η ταυτότητα του και να ενημερώσουν τους οικείους του.

Να σημειωθεί ότι δεν αποκλείεται ο θάνατος του άνδρα να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αναμένεται η νεκροτομή επί της σορού του για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Υπενθυμίζουμε ότι, σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές στη Λεμεσό το πρωί της Δευτέρας 06 Σεπτεμβρίου, από πληροφορία για άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός από την θαλάσσια περιοχή του Lady’s Mile.

Ο άνδρας εντοπίστηκε γύρω στις 09:00 το πρωί της Δευτέρας από λουόμενους πολίτες, οι οποίοι κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.