Άκουσε την ποινή του 63χρονος: Μπαίνει χρόνια φυλακή για πρόκληση πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Άκουσε την ποινή του 63χρονος: Μπαίνει χρόνια φυλακή για πρόκληση πυρκαγιάς στη Λεμεσό

Δυο χρόνια φυλακή για πρόκληση πυρκαγιάς μπαίνει 63χρονος

Ποινή φυλάκισης δυο ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λεμεσού στον 63χρονο βοσκό, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για πρόκληση πυρκαγιάς που ξέσπασε στον Άγιο Αμβρόσιο το 2020.

Ο 63χρονος κρίθηκε ένοχος στις 25 Αυγούστου 2021, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείου Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση της πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στην τοποθεσία «Περνός» στο χωριό Άγιος Αμβρόσιος της επαρχίας Λεμεσού στις 17 Αυγούστου 2020.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

LIVE: Σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία – Κάλεσμα από πολιτικούς αρχηγούς για συμμετοχή

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE