ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουχλιασμένο ψάρι πωλούν σε υπεραγορά της Κύπρου

Μουχλιασμένο ψάρι πωλούν σε υπεραγορά της Κύπρου

Το πρόβλημα με την απροσεξία ορισμένων υπεραγορών αλλά και εστιατορίων το έχουμε θίξει αρκετές φορές, μέσα από τις καταγγελίες πολιτών στην ιστοσελίδα μας.

Εντοπίσαμε σήμερα ένα καινούργιο περιστατικό που κοινοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα της ‎Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής στο Facebook,  και αφορά καταγγελία αναγνώστριας για συγκεκριμένη υπεραγορά.

Συγκεκριμένα η κοινοποίηση αναφέρει: «φίλη που πέρασε από υπεραγορά με αλυσίδα καταστημάτων σε όλες τις πόλεις, φωτογράφισε αυτό το φιλέτο ψαριού όπως το βλέπετε, προσέχετε. Οι καταγγελίες για μούχλα σε τρόφιμα της συγκεκριμένης υπεραγοράς είναι πολλές και πύκνωσαν τελευταία»!

Δείτε πιο κάτω την φωτογραφία:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top