ΔΙΕΘΝΗ

Επίτροπος Βαρχέλι: Στην Τουρκία για να συζητήσει τις ευρωτουρκικές σχέσεις

Επίτροπος Βαρχέλι:  Στην Τουρκία για να συζητήσει τις ευρωτουρκικές σχέσεις

Στην Τουρκία θα βρίσκεται την Δευτέρα και την Τρίτη, 6 με 7 Σεπτεμβρίου, ο Επίτροπος Διεύρυνσης και Γειτονίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όλιβερ Βαρχέλι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κομισιόν, ο κ. Βαρέλι θα έχει σειρά επαφών με αξιωματούχους της Τουρκικής κυβέρνησης και με αντικείμενο την κατάσταση των σχέσεων ΕΕ - Τουρκίας. Πρόκειται για την πρώτη αποστολή του Επιτρόπου στην Τουρκία.
 
Οι συναντήσεις του κ. Βαρχέλι θα επικεντρωθούν σε τομείς προτεραιότητας στις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας όπως καθορίστηκαν από τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Οι τομείς αυτοί περιλαμβάνουν τις γενικότερες σχέσεις με την Άγκυρα, διαλόγους υψηλού επιπέδου, θέματα μετανάστευσης, επαφές σε επίπεδο πολιτών και εμπόριο.
 
Ο Επίτροπος θα επισκεφθεί κέντρο υγείας για μετανάστες στην περιοχή Αλτιντάγ της Άγκυρας, το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από τον μηχανισμό της ΕΕ για τους πρόσφυγες στην Τουρκία. Θα συναντηθεί επίσης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top