Κ.Ευριπίδου: Σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όσα άλλαξαν στην ζωή της - 'Περάσαμε πολύ δύσκολα και οικονομικά'

Κ.Ευριπίδου: Σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όσα άλλαξαν στην ζωή της - 'Περάσαμε πολύ δύσκολα και οικονομικά'

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη η Κωνσταντινα Ευριπίδου για τη φετινή σεζόν μίλησε για όσα άλλαξαν στην ζωή της και αν είναι καλά.

Ανανεωμένη και πάνω απο όλα ακομπλεξάριστη η Κωνσταντίνα Ευριπιδου , απάντησε αν είναι καλά , όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή "Ήρθε και έδεσε" και απο την Γιώτα Δαμιανού , καθώς έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Η Κωνσταντίνα απάντησε πως πέρασε αρκετές αλλαγές στη ζωή της όπως όλος ο κόσμος , δυσκολίες ακόμα και οικονομικές και ψυχολογικές: “Είμαι καλά, αν εξαιρέσεις όλη αυτή τη χρονιά που πέρασε, που όλοι περάσαμε πολύ δύσκολα και οικονομικά και με τις δουλειές μας και ψυχολογικά…” 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE