Κ.Ευριπίδου: Σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όσα άλλαξαν στην ζωή της - 'Περάσαμε πολύ δύσκολα και οικονομικά'

Κ.Ευριπίδου: Σε τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για όσα άλλαξαν στην ζωή της - 'Περάσαμε πολύ δύσκολα και οικονομικά'

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη η Κωνσταντινα Ευριπίδου για τη φετινή σεζόν μίλησε για όσα άλλαξαν στην ζωή της και αν είναι καλά.

Ανανεωμένη και πάνω απο όλα ακομπλεξάριστη η Κωνσταντίνα Ευριπιδου , απάντησε αν είναι καλά , όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή "Ήρθε και έδεσε" και απο την Γιώτα Δαμιανού , καθώς έγινε γνωστός ο χωρισμός της με τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου.

Η Κωνσταντίνα απάντησε πως πέρασε αρκετές αλλαγές στη ζωή της όπως όλος ο κόσμος , δυσκολίες ακόμα και οικονομικές και ψυχολογικές: “Είμαι καλά, αν εξαιρέσεις όλη αυτή τη χρονιά που πέρασε, που όλοι περάσαμε πολύ δύσκολα και οικονομικά και με τις δουλειές μας και ψυχολογικά…” 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.