«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια από την Επίτροπο Προστασίας: 40.000 ευρώ πρόστιμο για το… #KartaGate!

«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια από την Επίτροπο Προστασίας: 40.000 ευρώ πρόστιμο για το… #KartaGate!

Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το ζήτημα του κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε συνέχεια ανακοίνωσής της, ημερ. 6/8/2021, για το θέματου κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Νικολαΐδου Λοϊζίδου αναφέρει:

«Εξέδωσα σήμερα και απέστειλα τις τελικές αποφάσεις μου στα σωματεία και στην ανάδοχο εταιρεία Hellenic Technical Enterprises Ltd που σχεδίασε και ανέπτυξε τα πιο πάνω συστήματα, για λογαριασμό των σωματείων.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE