«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια από την Επίτροπο Προστασίας: 40.000 ευρώ πρόστιμο για το… #KartaGate!

«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια από την Επίτροπο Προστασίας: 40.000 ευρώ πρόστιμο για το… #KartaGate!

Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το ζήτημα του κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε συνέχεια ανακοίνωσής της, ημερ. 6/8/2021, για το θέματου κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Νικολαΐδου Λοϊζίδου αναφέρει:

«Εξέδωσα σήμερα και απέστειλα τις τελικές αποφάσεις μου στα σωματεία και στην ανάδοχο εταιρεία Hellenic Technical Enterprises Ltd που σχεδίασε και ανέπτυξε τα πιο πάνω συστήματα, για λογαριασμό των σωματείων.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE