«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια από την Επίτροπο Προστασίας: 40.000 ευρώ πρόστιμο για το… #KartaGate!

«Καμπάνα» σε ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια από την Επίτροπο Προστασίας: 40.000 ευρώ πρόστιμο για το… #KartaGate!

Ανακοίνωση της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το ζήτημα του κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Σε συνέχεια ανακοίνωσής της, ημερ. 6/8/2021, για το θέματου κενού ασφάλειας στα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων του ΑΠΟΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα κα Ειρήνη Νικολαΐδου Λοϊζίδου αναφέρει:

«Εξέδωσα σήμερα και απέστειλα τις τελικές αποφάσεις μου στα σωματεία και στην ανάδοχο εταιρεία Hellenic Technical Enterprises Ltd που σχεδίασε και ανέπτυξε τα πιο πάνω συστήματα, για λογαριασμό των σωματείων.

Διαβάστε την συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE