Καυγάς στο Big Brother: «Δεν είσαι στρέιτ… Κάνει τα παιχνίδια του» - ΒΙΝΤΕΟ

Καυγάς στο Big Brother: «Δεν είσαι στρέιτ… Κάνει τα παιχνίδια του» - ΒΙΝΤΕΟ

Έναν καυγά είχαν απόψε ο Στηβ Μιλάτος κι η Μαίρη Βαρσάμη στο Big Brother για το γεγονός ότι αρχικά ήρθαν κοντά αλλά μετά αυτό άλλαξε.

Η Μαίρη του ανέφερε ότι δεν είναι στρέιτ αυτό που κάνει κι ο Στηβ σηκώθηκε κι έφυγε. Στην συνέχεια η ίδια ανέφερε φανερά εκνευρισμένη: «Ο Στηβ μού είπε κάποια πράγματα, αφήνοντας υπονοούμενα ότι θέλει να με γνωρίσει καλύτερα.

Μάλλον ρίχνει τα δίχτυα του παντού κι ότι ψάρι πιάσει. Δεν μπορεί κανένας να παίζει με αυτά τα πράγματα και δεν μπορεί κανένας να έχει το δικαίωμα να έχει χαρέμι, να διαλέγει, να κάνει τα παιχνίδια του κι ότι κάτσει. Άλλωστε από την δεύτερη ημέρα είπα στον Στηβ ότι αυτά που κάνεις στις άλλες, δεν θα τα κάνεις σε εμένα. Δεν υπάρχει κάπου που να πηγαίνει ο Στηβ και να προσπαθώ να τον προσεγγίσω. Υπάρχει μόνο το αντίθετο.»

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE