Σε 28 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Σε 28 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία για παραβίαση μέτρων κατά Covid

Σε 28 καταγγελίες πολιτών προχώρησε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, κατά το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 6:00 σήμερα το πρωί,πραγματοποιήθηκαν συνολικά 2.703 έλεγχοι σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 748 έλεγχοι και έγινε 1 καταγγελία πολίτη, στη Λεμεσό έγιναν 286 έλεγχοι με 11 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα έγιναν 505 έλεγχοι με 4 καταγγελίες πολιτών.

Στην Πάφο καταγγέλθηκαν 2 πολίτες έπειτα από 200 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 8 πολίτες από 512 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 252 έλεγχοι και υπήρξε 1 καταγγελία πολίτη.

Επίσης, στο αεροδρόμιο Λάρνακας υπήρξε 1 καταγγελία πολίτη.

Τέλος, τα Τμήματα Τροχαίας και η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησαν 156 και 46 ελέγχους αντίστοιχα, χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE