Υπό κράτηση 42χρονος για τον εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Υπό κράτηση 42χρονος για τον εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Διάταγμα κράτησης διάρκειας τεσσάρων ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 42χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες ως ύποπτος για τον εμπρησμό αυτοκινήτου 65χρονου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από την οικία του 65χρονου ιδιοκτήτη του. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και σε δεύτερο αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο και ανήκει σε άλλο πρόσωπο.

Την πυρκαγιά κατέσβησαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ από τις εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά είχε τεθεί κακόβουλα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 42χρονου υπόπτου, ο οποίος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Δευτέρας και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου, το οποίο διέταξε την τετραήμερη προσωποκράτηση του.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE