ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο ένω τραυμάτησε δεύτερο - Ψάχνουν τον νεαρό

ΛΕΜΕΣΟΣ: 18χρονος πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο ένω τραυμάτησε δεύτερο - Ψάχνουν τον νεαρό

Υπόθεση θανάτωσης ενός σκύλου και τραυματισμού δεύτερου διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Λεμεσού.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε χθες βράδυ στην Αστυνομία, από 61χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Λεμεσού. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο γύρω στις 6.15μ.μ. χθες, άκουσε ένα πυροβολισμό έξω από το σπίτι του και είδε 18χρονο γείτονά του, να σημαδεύει προς το έδαφος με κυνηγετικό όπλο και να πυροβολεί δύο φορές.

Ακολούθως, γύρω στις 7μ.μ. ο 61χρονος εντόπισε στην αυλή του, τον σκύλο του, ο οποίος έφερε τραύματα από πυροβόλο όπλο. Ακολούθως άρχισε έρευνα προς εντοπισμό του δεύτερου σκύλου του, τον οποίο εντόπισε σε παρακείμενο χωράφι, επίσης τραυματισμένο από πυροβόλο όπλο.

Ο παραπονούμενος μετέφερε εντός της οικίας του τα δύο σκυλιά, το ένα εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του, λίγα λεπτά αργότερα.

Εναντίον του 18χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας, σε συνεργασία με την Αστυνομία για τα Ζώα, διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE