Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ξέσπασε στο Instagram – «Αισχροί ψεύτες…»

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Ξέσπασε στο Instagram – «Αισχροί ψεύτες…»

Τι συνέβη;

Καινούργια σελίδα στην προσωπική του ζωή γύρισε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, μετά τον χωρισμό του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι ιδιαίτερα ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου καθημερινά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE