Κορωνοϊός - Πάτρα: Νεαρός με Covid το «έσκασε» από το νοσοκομείο

Κορωνοϊός - Πάτρα: Νεαρός με Covid το «έσκασε» από το νοσοκομείο

Νοσηλευόταν για την παροχή οξυγόνου - Αντιδρούσε κατά την παραμονή του στην κλινική Covid του νοσοκομείου -Εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης και επιστρέφει στο νοσοκομείο.


Νεαρός με κορωνοϊό «το έσκασε» το πρωΐ της Τρίτης από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news για την υπόθεση ενημερώθηκε άμεσα η Εισαγγελία και οι Αρχές, ενώ o ασθενής εντοπίστηκε το απόγευμα και οργανώθηκε επιχείρηση για την επιστροφή του στο νοσοκομείο.

Ο άνδρας - περίπου 20 ετών - ο οποίος νοσηλεύεται για χορήγηση οξυγόνου, αντιδρούσε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κλινική Covid, ενώ προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν συγγενικά του πρόσωπα, τα οποία τον προσέγγιζαν με όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Όμως φαίνεται πως δεν πείστηκε, με αποτέλεσμα να φύγει από το Νοσοκομείο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE