ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Σιαμαία δίδυμα αντικρίζονται για πρώτη φορά - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: Σιαμαία δίδυμα αντικρίζονται για πρώτη φορά - ΒΙΝΤΕΟ

Πέρασε ένας χρόνος από τη γέννησή τους για να μπορέσουν οι αδελφούλες του βίντεο να κοιτάξουν η μία την άλλη.

Τα δίδυμα κοριτσάκια από το Ισραήλ γεννήθηκαν με ενωμένο το πίσω μέρος του κεφαλιού τους. Ο αποχωρισμός τους έγινε δυνατός κατόπιν σπάνιας εγχείρισης στην κλινική της πόλης Beersheba.

Η επέμβαση που πραγματοποιήθηκε στο ιατρικό κέντρο Soroka διήρκησε 12 ώρες και πήρε μήνες να προετοιμαστεί με τη συνδρομή ειδικών από το Ισραήλ και το εξωτερικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επιδιώκουμε διασύνδεση κυπριακών νεοφυών επιχειρήσεων με διεθνή δίκτυα»

«Η Κύπρος είναι αποφασισμένη να διασφαλίσει ότι η καινοτομία θα αποφέρει απτά οφέλη για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε γραπτή δήλωση με αφορμή εκδήλωσης στο Προεδρικό Μέγαρο, κατά την οποία παρουσιάστηκε η λειτουργία προγραμμάτων της Plug and Play Cyprus για νεοφυείς επιχειρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE