Θοδωρής Μαραντίνης: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram!

Θοδωρής Μαραντίνης: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram!

Τι συνέβη;

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν τον Απρίλιο του 2019, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας, 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Όπως είναι γνωστό, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και μάλιστα συχνά ο φωτογραφικός φακός το έχει απαθανατίσει μαζί με τους δύο γιους του, ενώ έτυχε να κάνουν και διακοπές μαζί.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Περήφανος για τη χώρα μας» - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας

ΠτΔ: «Περήφανος για τη χώρα μας» - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας

Περήφανος για το επίπεδο των ενόπλων δυνάμεων της Κυπριακής Δημοκρατίας δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, σημειώνοντας παράλληλα ότι η παρουσία ενόπλων δυνάμεων ξένων χωρών στην παρέλαση αποτελεί ένδειξη των συνεργασιών της χώρας μας με άλλα κράτη, αλλά και της αναβάθμισης της.

BEST OF TOTHEMAONLINE