Θοδωρής Μαραντίνης: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram!

Θοδωρής Μαραντίνης: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram!

Τι συνέβη;

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν τον Απρίλιο του 2019, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας, 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Όπως είναι γνωστό, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και μάλιστα συχνά ο φωτογραφικός φακός το έχει απαθανατίσει μαζί με τους δύο γιους του, ενώ έτυχε να κάνουν και διακοπές μαζί.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE