Θοδωρής Μαραντίνης: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram!

Θοδωρής Μαραντίνης: Έκανε unfollow τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Instagram!

Τι συνέβη;

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν τον Απρίλιο του 2019, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, ύστερα από 13 χρόνια κοινής πορείας, 9 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Όπως είναι γνωστό, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άψογες σχέσεις και μάλιστα συχνά ο φωτογραφικός φακός το έχει απαθανατίσει μαζί με τους δύο γιους του, ενώ έτυχε να κάνουν και διακοπές μαζί.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.