Ερντογάν : «Φουντώνουν» και πάλι οι φήμες για την υγεία του – «Έχει πολύ σοβαρά προβλήματα»

Ερντογάν : «Φουντώνουν» και πάλι οι φήμες για την υγεία του – «Έχει πολύ σοβαρά προβλήματα»

Φουντώνουν και πάλι οι φήμες για σοβαρά προβλήματα υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μάλιστα, όσο περνάει ο καιρός, πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την κατάσταση της υγείας του τούρκου προέδρου να μην είναι καλή.

Αυτό προκύπτει από διάφορα βίντεο που έχουν κατά καιρούς διαρρεύσει, κάνοντας έξαλλο τον σουλτάνο που θέλει να δείχνει πανίσχυρος.

Μάλιστα, το θέμα της υγείας του έφτασε τον Αύγουστο μέχρι και στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας.

«Έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του»
Για τις εν λόγω φήμες, μίλησε στο Open ο τούρκος αναλυτής, Cevheri Güven.

«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του» είχε πει χαρακτηριστικά.

Τι απαντά ο Ερντογάν
Φυσικά, όπως είναι λογικό, οι συνεργάτες του Ερντογάν σπεύδουν, κάθε φορά που φουντώνουν τέτοιες φήμες, να τις διαψεύσουν.

«Είναι πάρα πολύ κουρασμένος, λόγω των πάρα πολλών εμφανίσεών του» απαντούν οι συνεργάτες του, μέσω των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE