Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη από σύνολο 13.562 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» έξι περιστατικά αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 33 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 105 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Τα 44 περιστατικά προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 20 από την Κερύνεια, τα 24 από την Αμμόχωστο, 2 από τη Μόρφου, 4 από τη Λεύκα και 11 από το Τρίκωμο

Ο συνολικός αριθμός των θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 17.538 και των θανάτων σε 69.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE