Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη από σύνολο 13.562 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» έξι περιστατικά αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 33 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 105 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Τα 44 περιστατικά προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 20 από την Κερύνεια, τα 24 από την Αμμόχωστο, 2 από τη Μόρφου, 4 από τη Λεύκα και 11 από το Τρίκωμο

Ο συνολικός αριθμός των θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 17.538 και των θανάτων σε 69.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.