Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη από σύνολο 13.562 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» έξι περιστατικά αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 33 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 105 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Τα 44 περιστατικά προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 20 από την Κερύνεια, τα 24 από την Αμμόχωστο, 2 από τη Μόρφου, 4 από τη Λεύκα και 11 από το Τρίκωμο

Ο συνολικός αριθμός των θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 17.538 και των θανάτων σε 69.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE