Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εκατόν σαράντα τέσσερα νέα περιστατικά κορωνοϊού ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα την Τετάρτη από σύνολο 13.562 τεστ που διενεργήθηκαν το τελευταίο 24ωρο.


Σύμφωνα με το «υπουργείο υγείας» έξι περιστατικά αφορούσαν επιβάτες από το εξωτερικό, 33 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και 105 ήταν τοπικές μολύνσεις.

Τα 44 περιστατικά προέρχονται από τη Λευκωσία, τα 20 από την Κερύνεια, τα 24 από την Αμμόχωστο, 2 από τη Μόρφου, 4 από τη Λεύκα και 11 από το Τρίκωμο

Ο συνολικός αριθμός των θετικών περιστατικών στα κατεχόμενα ανέρχεται σε 17.538 και των θανάτων σε 69.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE