Προσπάθησαν να κάψουν κατάστημα στη Λευκωσία – Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εμπρησμό

Προσπάθησαν να κάψουν κατάστημα στη Λευκωσία – Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εμπρησμό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική μετά από κλήση για φωτιά σε κατάστημα εταιρείας παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στη Δευτερά στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 00:55 έσπευσαν στο σημείο τόσο μέλη της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνάται η ρίψη μολότοφ αφού όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν κακόβουλη ενέργεια.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές, η αξία των οποίων θα εκτιμηθεί αργότερα.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκ νέου εξετάσεις για να διαφανούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Έρχεται Κύπρο στις 27 Ιουλίου ο Γκουτέρες - Φέρνει μαζί του ΝτιΚάρλο και Λακρουά

Επίσκεψη στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου θα πραγματοποιήσει ο ΓΓ των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο οποίος θα συναντηθεί ξεχωριστά με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ θα έχουν και τριμερή συνάντηση, μεταδίδει το παράνομο «τ/κ πρακτορείο ειδήσεων».

BEST OF TOTHEMAONLINE