Προσπάθησαν να κάψουν κατάστημα στη Λευκωσία – Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εμπρησμό

Προσπάθησαν να κάψουν κατάστημα στη Λευκωσία – Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εμπρησμό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική μετά από κλήση για φωτιά σε κατάστημα εταιρείας παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στη Δευτερά στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 00:55 έσπευσαν στο σημείο τόσο μέλη της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνάται η ρίψη μολότοφ αφού όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν κακόβουλη ενέργεια.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές, η αξία των οποίων θα εκτιμηθεί αργότερα.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκ νέου εξετάσεις για να διαφανούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE