Προσπάθησαν να κάψουν κατάστημα στη Λευκωσία – Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εμπρησμό

Προσπάθησαν να κάψουν κατάστημα στη Λευκωσία – Όλα τα στοιχεία οδηγούν σε εμπρησμό

Σε κινητοποίηση τέθηκαν τα ξημερώματα Αστυνομία και Πυροσβεστική μετά από κλήση για φωτιά σε κατάστημα εταιρείας παροχής ταχυδρομικών υπηρεσιών στη Δευτερά στην επαρχία Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα γύρω στις 00:55 έσπευσαν στο σημείο τόσο μέλη της Αστυνομίας όσο και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την κατάσβεση της φωτιάς ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, διερευνάται η ρίψη μολότοφ αφού όλα τα στοιχεία μέχρι στιγμής δείχνουν κακόβουλη ενέργεια.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές, η αξία των οποίων θα εκτιμηθεί αργότερα.

Η σκηνή αποκλείστηκε και αναμένεται να πραγματοποιηθούν εκ νέου εξετάσεις για να διαφανούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αύριο η ανακοίνωση των ΗΕ για συνάντηση με Ερχιουρμάν - «Θα ξεκαθαρίσουν αρκετά»

Στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη θα ξεκαθαρίσουν αρκετά πράγματα, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι αύριο τα ΗΕ θα προβούν σε ανακοίνωση αναφορικά με τη συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE