Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/09) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο του Τσιρίου σταδίου προς τη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, 4 οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Υπάρχει μεγάλη τροχαία συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο και έχουν σχηματιστεί ουρές από οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE