Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/09) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο του Τσιρίου σταδίου προς τη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, 4 οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Υπάρχει μεγάλη τροχαία συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο και έχουν σχηματιστεί ουρές από οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE