Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/09) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο του Τσιρίου σταδίου προς τη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, 4 οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Υπάρχει μεγάλη τροχαία συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο και έχουν σχηματιστεί ουρές από οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.