Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/09) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο του Τσιρίου σταδίου προς τη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, 4 οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Υπάρχει μεγάλη τροχαία συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο και έχουν σχηματιστεί ουρές από οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.