Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων: Ουρές στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού

Καραμπόλα μεταξύ τεσσάρων οχημάτων σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (09/09) στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο του Τσιρίου σταδίου προς τη Μέσα Γειτονιά στη Λεμεσό.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, 4 οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο, από το οποίο ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες.

Υπάρχει μεγάλη τροχαία συμφόρηση στον αυτοκινητόδρομο και έχουν σχηματιστεί ουρές από οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE