Τραγωδία στην Επ.Αμμοχώστου : Έσβησε στον ύπνο της 33χρονη μητέρα βρέφους 6 μηνών

Τραγωδία στην Επ.Αμμοχώστου : Έσβησε στον ύπνο της 33χρονη μητέρα βρέφους 6 μηνών

Συγκλονισμό προκαλεί στο Παγκύπριο ο ξαφνικός θάνατος 33χρονης μητέρας. 

Η επαρχία Αμμοχώστου θρηνεί το χαμό της 33χρονης Μαρίας ενώ η οικογένεια της δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόοπτα απο τη ζωή.

Σύμφωνα με ρεπορταζ του τηλεοπτικού σταθμού Σίγμα, η 33χρόνη εγκαταλείπει βρέφος 6 μηνών, ενώ φαίνεται να έσβησε στον ύπνο της.

Την 33χρονη εντόπισε αναίσθητη ο σύζυγος της, ο οποιος κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο , μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου θα διαφανούν κατόπιν εξετάσεων ενώ η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί επί της σορού από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE