ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανατράπηκε μεγάλο φορτηγό κοντά στη Μονή - Φωτογραφία

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ανατράπηκε μεγάλο φορτηγό κοντά στη Μονή - Φωτογραφία

Πριν απο λίγο ανατράπηκε φορτηγό μετά από τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού .

Πρόκειται για φορτηγό που μετέφερε άμμο και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανατράπηκε, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, με κατεύθυνση τη Λεμεσό, στην περιοχή της Μονής.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κλειστές είναι και οι δυο λωρίδες .

Ο δρόμος είναι κλειστός από την έξοδο της Μονής προς Λεμεσό και η τροχαία κίνηση διοχετεύεται από την έξοδο Μονής προς τον παραλιακό δρόμο.

Ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

Περισσότερα σε λίγο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE